Krämig laxpasta

2013-03-21 @ 13:29:11
Otroligt smidig mat och väldigt gott! Går att variera med olika grönsaker och smaker så nästa gång man gör det blir det något helt annat ;-)
 
2 portioner
 
Pasta
2 laxfilé
1 paprika
Gröna bönor
1 stor lök
Dill
Grädde (matlagningsgrädde eller minigrädde, vad man vill ha)
Fiskbuljong
Hummerfond
Salt
Peppar
 
1. Stek fisken och krydda med lite salt, lägg den sedan på en tallrik.
 
2. Koka så mycket pasta du vill ha.
 
3. Skär grönsakerna i lagom storlek och stek dem för sig själva tills löken har mjuknat lite.
 
4. Blanda grädde, fond, dill och andra kryddor i en skål och häll sedan över grönsakerna och smula ner en buljongtärning.
 
5. Häll av pastan och lägg i stekpannan och blanda samman allt till en krämig röra. Lägg den delade laxen på röran och låt dem värme till sig lite innan servering! Servera gärna med sallad!
 
På bilden hade jag inte lagt på laxen, så den får ni tänka er ;-)