Focaccia : Smaksättningar!

2012-07-02 @ 14:48:23
Det härliga med detta bröd är att det fungerar till så mycket olika saker! Som tillbehör på buffébordet, till kvällsmat, till en god paj, sallad, ostbrickan osv! 
 
När du har gjort hålen i degen kan du trycka ner:
♥ Strimlad rödlök
♥ Mozzarella
♥ Fetaost
♥ Oliver
♥ Tomater
♥ Parmesanost
♥ Kryddor (basilika, rosmarin osv)
♥ Skinka
 
Bara fantasin sätter gränser! Här är exempel på en hemmagjord god olja!
 
Rosmarinfocaccia:
1 sats deg (grundrecept här)
5 kvistar färsk rosmarin
 
1. Krossa rosmarinkvistarna och tillsätt lite olivolja och blanda runt.
 
2. När du kommit till skedet där smaksättningen sker så ringlar du över rosmarinoljan över degen!